Meer resultaten voor vergaderlocatie amsterdam zuidoost

 
vergaderlocatie amsterdam zuidoost
 
vergaderlocatie tilburg vergaderlocatie hilversum vergaderlocatie amsterdam zuidoost.
Bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam Zuidoost Inspiratie op Locatie. Inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam Zuidoost. Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam Zuidoost voor een vergadering, brainstorm, presentatie of ander event? Hier vind je de meest inspirerende vergaderlocaties van Amsterdam Zuidoost!
Vergaderruimtes In Amsterdam Arena Regus NL.
De Amsterdam Arena is het supermoderne, witte Afrikagebouw in het Atlas-complex, een bedrijvenpark in het hart van de commerciële wijk Amsterdam zuidoost. Hier zijn een aantal grote internationale financiële dienstverleners gevestigd, aangetrokken door de uitstekende lokale IT-infrastructuur, en door de goede bereikbaarheid van de hele stad en de rest van het land via de lokale vervoersmiddelen en de snelwegen.
Overzicht van de vergaderlocaties van Iniew Vergaderen Inview Vergaderen.
De locatie beschikt over een lichte stijlvolle entree met daarbij 5 tijdloos ingerichte boardrooms inclusief natuurlijk daglicht. Inview Vergaderen Amsterdam. Deze locatie is gevestigd op de 1e verdieping op een A-locatie aan de rand van het Buikslotermeerplein en beschikt over 3 verschillende ruimtes.
Fletcher Hotel Amsterdam Regardz.nl.
Uniek gelegen aan de oude Zuiderzee. Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Een opvallend 4-sterrenhotel met moderne vergaderfaciliteiten. Verrassende vergaderlocatie in het groen. Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Hotel en vergaderlocatie tot wel 1000 personen. Regardz Zilveren Toren Amsterdam. Industriële vergaderlocatie met het mooiste uitzicht.
Dak van Amsterdam.
Vergaderruimte The Loft en The Living. Onze vergaderlocatie het Dak van Amsterdam bevindt zich in één van de hoogste panden van de Amsterdamse binnenstad en bestaat uit twee verschillende ruimtes: The Loft en The Living. De stad aan uw voeten in de mooiste vergaderruimtes van Amsterdam!
Bijzondere trouwlocatie en vergaderzalen in Amsterdam.
We hebben verschillende bijzondere trouwlocaties, zoals onze Boomgaard, de Das of onze Deel met als extra, onze charmante hooikap. In de winterperiode bieden wij ook 25% korting op onze zaalhuur aan! De winterkorting geldt t/m februari. Per 1 maart gelden de normale tarieven. Trouwen op een bijzondere locatie. Vergaderlocatie in Amsterdam.
Vergaderlocatie de Amstel tafel direct aan het water vlak bij Amsterdam. Meetables.
vergaderlocatie direct aan de Amstel. Deze buitengewone vergaderlocatie is bij uitstek geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, workshops of strategische, brainstorm of scrumsessies. De Amstel tafel staat voor persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust en garandeert absolute privacy.
Vergaderlocaties Amsterdam 15 tot 150 p.p.
Moet de vergaderlocatie inspirerend zijn, in de natuur liggen of juist in het hartje centrum zodat jullie dit kunnen combineren met bijvoorbeeld een teambuilding. Er zijn diverse mogelijkheden om een dagprogramma op te stellen in combinatie met een vergaderlocatie Amsterdam.

Contacteer ons